top of page
QZvinyls gold transparent.png
PPF - Kiveniskukalvot

PPF tulee sanoista Paint Protection Film, eli maalipinnan suojakalvo. Moderni, pinnoitetusta polyuretaanikalvosta valmistettu QZ-PPF on erittäin kiiltävä, erinomaisesti naarmuja, kiveniskuja ja likaa hylkivä kalvo. Kalvon naarmuuntuessa, sillä on "self-healing" -kyky pinnan lämmitessä auringonpaisteessa. Naarmuja voi myös korjata ja kiiltoa palauttaa kuumavesipesulla tai lämpöpuhaltimella. 

Vaikka pääasiallisesti sillä suojataan maalattuja pintoja, se soveltuu myös muiden pintojen suojaamiseen mm. ajovalot, kromiosat ym

Suojattavan pinnan ei välttämättä tarvitse olla uusi. PPF peittää jo syntyneet pesunaarmut ja muut pienet virheet. Jos pinnasta on jo ehtinyt lähteä paloja, ne jäävät näkyviin kalvon alta, ellei niitä paikkamaalata huolellisesti. Yleisilme vanhassakin pinnassa paranee kuitenkin huomattavasti.

IMG-20190114-WA0006.jpg
VALITSE OMA SUOJAUSTASOSI

Perussuojaus tyypillisesti kiveniskemistä vaurioituviin keulan osiin.

KEULAPERUS
asennettuna
780€
KONEPELTI
ETUPUSKURI
PEILIT

Koko keulan suojaus sisältäen ajovalot. ( Mahdollisuus sävytykseen ) 

KEULAMAX
asennettuna
990€
KONEPELTI
ETUPUSKURI
PEILIT
ETULOKARIT
AJOVALOT

Parasta suojaa autollesi. Voit käyttää autoasi huolettomammin, mutta säilyttää autosi arvon.

TOTAL
asennettuna
1350€
KONEPELTI
ETUPUSKURI
PEILIT
ETULOKARIT 
AJOVALOT
HELMAT
KAHVAKUPIT
LASTAUSSUOJA

Hinnat koskevat tehdasvarusteltuja henkilöautoja. Asennukseen kuuluu auton pesu ja suojattavien  pintojen esivalmistelu. Hinnat eivät sisällä kiveniskemien tai muiden vaurioiden korjausta, lommojen oikaisua eikä maalipinnan tartuntaa heikentävien aineiden poistoa (pinnoitteet ym.) Kalvo ei aina peitä pintaa100% syvennyksissä tai muissa jyrkissä muodoissa. Kaikkiin automalleihin ei ole mahdollista tehdä saumatonta asennusta. Quartz PPF Takuu 5v

LASTAUSSUOJAT
PPF_taka.png
LASTAUSSUOJA
asennettuna
alk. 50€

Lastaussuoja takapuskurin tasopinnalle tai koko puskurin korkeudelle, lastausaukon leveyden mukaan. Musta / Kirkas

Takapuskurin päälle tuleva lastaussuoja estää puskurin naarmuuntumisen, kun tavaroita tai lemmikkejä lastataan autoon. Uuteen tai vielä hyväkuntoiseen puskuriin voi laittaa kirkkaan PPF-kalvon tai mustan karkeapintaisen suojateipin, mutta vaurioituneen pinnan päälle laitetaan mieluiten musta karkeapintainen teippi, jolla saadaan vauriot siistittyä.

Kun lastaussuoja aikanaan naarmuuntuu riittävästi, se on helppo poistaa ja uusia.

bottom of page